Servis UPS uređaja

Servis UPS uređaja

Koliko puta Vam se desilo da u sred obavljanja nekog važnog posla ili pisanja važnog dokumenta dođe do pada napona, pa Vam se računar restartuje, a Vaš rad ode u nepovrat? Kako se to ne bi više dešavalo, postoje uređaji koji Vam obezbeđuju stabilan napon čak i nakon nestanka struje, kako biste mogli svoj rad, ako ne da privedete kraju, onda bar da ga sačuvate od potpunog gubitka. Ti uređaji zovu se UPS uređaji.

Servis UPS uređaja

Kao i svaki drugi uređaj i UPS uređaj je podložan kvarovima, a obzirom na štetu koju možete da izbegnete ukoliko ga redovno servisirate, nije potrebno naglašavati važnost njegovog održavanja. Servis UPS uređaja podrazumeva vizuelni pregled samog uređaja, proveru njegovor rada, odnosno vrednosti izlazne struje, inventorskog napona, proveru baterije, čišćenje uređaja itd.

Uprkos redovnom održavanju, posle izvesnog niza godina dolazi do kvarova na UPS uređaju usled starosti samih komponenti iz kojih je sastavljen. Kada se to i desi, ne brinite. Naši serviseri će brzo i lako identifikovati uzrok prestanka rada UPS uređaja i popraviti ga ili ugraditi rezervne delove. Ponekad su kvarovi toliko veliki da ni servis UPS uređaja ne može da pomogne, već je potrebna kupovina novog uređaja.

Prodaja UPS uređaja

Ukoliko je i Vaš UPS uređaj zadesio toliko ozbiljan kvar da je nemoguće popraviti ga ili popravka nije isplativa, preporučićemo Vam kupovinu novog. Prodaja UPS uređaja jedan je od segmenata kojima se bavi servis računara i štampača SAS-cs.

Zaposleni će Vam preporučiti dostupne modele, dati detaljne informacije o performansama i kvalitetu svakog od njih, ali koji ćete UPS uređaj kupiti zavisi isključivo od Vas i Vaše odluke

 


Servis računara SAS-CS logo

Firma od poverenja