Bekapovanje podataka

Bekapovanje podataka

Vrlo često nismo ni svesni koliko važnih dokumenata imamo na svojim računarima dok se ne desi neki kvar na istom. Pogotovo ukoliko nam crkne hard disk. Onda jedino za šta brinemo jeste da li ćemo uspeti da oživimo podatke koji su nam važni. Ovo je pogotovo slučaj kada su u pitanju računari u firmama.

Stara poslovica kaže Bolje sprečiti nego lečiti, pa je takav slučaj i sa dokumentima, fotografijama, snimcima itd. koje čuvamo na računaru. Kako se ne biste hvatali za glavu ukoliko se Vaš računar pokvari, preporuka je da s vremena na vreme obavite bekapovanje podataka.

Bekapovanje podataka

Bekapovanje podataka podrazumeva prebacivanje, odnosno kopiranje svih Vama bitnih podataka na hard disk, DVD ili USB, a koji se koriste za vraćanje informacija ukoliko se Vašem računaru nešto desi ili mu je jednostavno potrebna reinstalacija operativnog sistema.
U slučaju da se na računaru nalaze dokumenta važna za Vaše poslovanje, najbolje bi bilo da bekapujete svoje podatke barem jednom mesečno. Neretko se to zaboravi, pa posle nastanu problemi. Kako ne biste gubili vreme na ovu vrstu posla, prepustite ga našim serviserima koji će brzo i lako to uraditi umesto Vas.

Vraćanje izgubljenih podataka je uz bekapovanje izuzetno jednostavno. Stoga nas pozovite i mi ćemo obaviti sav posao sa zadovoljstvom.


Servis računara SAS-CS logo

Firma od poverenja