Daljinska podrška rada na računaru

Daljinska podrška rada na računaru
U sred ste važnog posla i naišli ste na problem sa računarom? Nemate vremena da ga nosite u servis niti da čekate slobodnog servisera da dođe da vidi u čemu je problem? Verovali ili ne, postoji rešenje i za Vaš problem, a zove se daljinska podrška rada na računaru.

Šta je daljinska podrška rada na računaru?

Daljinska podrška rada na računaru podrazumeva pristup nekog od naših servisera Vašem računaru putem interneta. Naravno, prethodno je potrebno obaviti podešavanja, odnosno instalaciju programa koji omogućava daljinsku podršku i ukoliko se desi kvar jednostavno javiti našim serviserima ID i lozinku kako bi mogli da pristupe Vašem računaru.

Kada nam pošaljete ID i šifru, objasnite nam u čemu je problem i naš serviser će ući u Vaš računar i obaviti potrebnu popravku. Vi za to vreme možete da obavljate druge poslove, da pijete kafu ili jednostavno posmatrate šta serviser radi, odnosno kako se strelica miša pomera sama od sebe.

Daljinskom podrškom se mogu rešiti brojni problemi u vezi sa radom programa, optimizovati sistem, otkloniti neku vrstu virusa, rešiti probleme u vezi sa radom mail-a, štampača, drajvera, podesiti rutere, programe kao što su Skype, Messenger itd.


Servis računara SAS-CS logo

Firma od poverenja