Popravka monitora

Popravka monitora

Kvalitetan monitor nam obezbeđuje dobru sliku koja je važna kako prilikom obavljanja posla, tako i za razonodu – surfovanje internetom, gledanje filmova itd. Međutim, i monitori su, kao i svaka druga komponenta, podložni kvarovima. Bez obzira na problem koji se pojavio, on nam kvari ugođaj sedenja za računarom, a ponekad imaju i negativan uticaj na naše zdravlje, odnosno na zdravlje naših očiju.

Mrtvi pikseli, artefakti, mrlje, mutna slika, ogrebotine na monitoru… Sve su to kvarovi koji mogu pogoditi i Vaš monitor. Ponekad zaista nije neophodno kupovati novi, već je moguće obaviti njegovu popravku.

Popravka monitora

U servisu računara i štampača SAS-cs se obavlja popravka svih vrsta monitora. Nakon početne dijagnostike, obaveštavamo Vas o stepenu i prirodi kvara, te ceni popravke. Ukoliko ustanovimo da je potrebno, može se obaviti:

  • zamena električnih kola
  • zamena pokvarenih kondenzatora
  • popravka specifičnih komponenti na samoj ploči monitora
  • zamena izgorelih procesora
  • zamena displeja odnosno LCD panela

Popravka monitora ne traje dugo, najčešće je gotova za jedan dan. Kao rezultat dobijate monitor koji funkcioniše kao nov, a da niste morali da potrošite velike sume novca na kupovinu novog.

Servis računara i štampača SAS-cs obavlja popravku monitora svih proizvođača, modela i veličina.


Servis računara SAS-CS logo

Firma od poverenja