Punjenje tonera

Punjenje tonera

Svi znamo koliko koštaju novi laserski štampači i da se ne isplati kupovati novi svaki put kada se potroši neka boja. Naprotiv, punjenje i recikliranje tonera je postalo široko popularno i često upotrebljavano kao legitiman i efikasan način produžetka rada štampača.

Punjenje tonera

Ostali ste bez crne boje na svom laserskom štampaču? Nemojte prerano da se nervirate oko investicije koju morate da uložite u ovaj uređaj. Punjenje tonera je tu da Vam obezbedi novu količinu boje koju ste potrošili, a da Vaš štampač radi i dalje kao nov i pritom ne potrošite ogromne sume novca.

Kako Vam se koja boja potroši, Vi jednostavno dopunite stari, zamenite prazan punim i nastavite gde ste stali sa štampanjem.

Prodaja tonera

Ponekad se ljudi boje da dopunjavaju tonere, jer misle da neće dobiti istu boju kao što je bila ranije. Budite uvereni da hoćete. Ali, ukoliko ipak postoji izvesna doza sumnje, najbolje bi bilo da kupite novi toner i ne brinete bespotrebno.

Dođite u servis računara i štampača SAS-cs, jer je to servis u kojem se vrši profesionalno punjenje, prodaja i zamena tonera za štampače po izuzetno povoljnim cenama.


Servis računara SAS-CS logo

Firma od poverenja