Servis fotokopir aparata

Servis fotokopir aparata

Ne postoji kompanija kojoj povremeno ne zatrebaju kopiranje, odnosno umnožavanje nekih dokumenata, uputstava, pravilnika itd. A često se desi da upravo kada nam je najbitnije, fotokopir aparat zakaže. Kako se ne bi desilo da Vas u ključnom momentu Vaš fotkopir ostavi na cedilu, potrebno je redovno obavljati servis fotokopir aparata.

Servis fotokopir aparata

Za postizanje operativnosti i održavanje kvaliteta kopiranja, potrebno je redovno održavanje fotokopir aparata. Posle izvesnog broja otisaka potrebno je obaviti redovan servis. U zavisnosti od modela kopira, razlikuju se i preporučeni brojevi otisaka nakon kojih je potrebno obaviti ga.

Redovan servis fotokopir aparata podrazumeva njegovo čišćenje i provera funkcionalnosti svih ključnih delova. Ukoliko se primeti da su neki delovi dotrajali ili je proizvođač preporučio promenu istih nakon određenog perioda, vršimo njihovu zamenu.

Posle izvesnog broja redovnih održavanja, biće potreban generalni servis fotokopir aparata. Tom prilikom se on rastavlja u potpunosti i proverava se funkcionalnost svakog od delova. Svaki pregledani deo se čisti i podmazuje. Ukoliko se primati da je dotrajao, menja se, kako bi se sprečio prekid rada celog aparata i na taj način obezbeđuje njegov neometan rad i funkcionalnost za izvestan broj otisaka, odnosno kopija.

Serviseri zaposleni u servisu računara i štampača SAS-cs su Vam na raspolaganju ukoliko se desi bilo kakav kvar na fotokopir aparatu ili Vam je jednostavno potreban redovan servis. Uz sve to, daće Vam sva potrebna uputstva i savete kako bi Vas Vaš kopir što duže služio.


Servis računara SAS-CS logo

Firma od poverenja