Servis InkJet štampača

Servis InkJet štampača

InkJet štampači se umnogome razlikuju od laserskih i matričnih štampača. Oni predstavljaju prelazno rešenje sa malim ulaganjem. Jeftiniji su od laserskih, ali je cena otiska dobijena njima skuplja. Kertridž (mastilo) je malog kapaciteta, te se dobija mali broj otisaka.

Servis InkJet štampača

Većina kvarova kod InkJet štampača javlja se u vezi sa kertridžima koji se osuše usled nekorišćenja ili usled kvara glave štampača koja se nalazi unutar samog InkJet štampača. U čak 70% slučajeva zamena kertridža ili glave štampača rešava postojeći problem.

Ukoliko Vam se desi neki kvar i zatreba Vam servis InkJet štampača, pozovite nas i mi ćemo ga brzo i lako otkloniti. Svi naši serviseri su visokostručni i sa ogromnim iskustvom, te ne morate da brinete o kvalitetu obavljenog posla.

Prodaja InkJet štampača i rezervnih delova za InkJet štampače

PeriNS inženjering, kompanija u čijem se sastavu nalazi i servis računara i štampača SAS-cs tu je da Vam pomogne ukoliko Vam trebaju rezervni delovi za ovu vrstu štampača. U ovoj firmi obavlja se i prodaja rezervnih delova za InkJet štampače, prodaja kertridža i novih InkJet štampača.


Servis računara SAS-CS logo

Firma od poverenja