Servis laserskih štampača

Servis laserskih štampača
Današnje poslovanje se ne može zamisliti bez laserskog štampača. On nam brzo i precizno odštampa na papir sve što nam je potrebno. Sa druge strane, kupovina laserskih štampača je jeftinija i pristupačnija nego ikada. Toner kasete za laserske štampače je moguće kupiti i reciklirane što Vam donosi ogromnu uštedu, jer je njihova cena nekoliko puta niža od cene originalnih toner kaseta, a kvalitet im je sve bolji.

Najzastupljenija marka laserskih štampača kod nas je HP (Hewlett Packard). Pored njega, pojavljuje se sve više kvalitetnih i konkurentnih proizvođača, kao što su Canon i Samsung, a sve češće se mogu sresti i izuzetno kvalitetni Lexmark, Xerox i Epson laserski štampači. Međutim, za koju god marku da se opredelite, svaki laserski štampač ima svoj vek trajanja.

Servis laserskih štampača

Servis i održavanje laserskih štampača zavisi od samog korisnika, njegovih potreba i navika.

U zavisnosti od potreba, moguće je da Vam zatreba:

  • redovno održavanje laserskih štampača – Za ovu vrstu održavanja se odlučuju korisnici koji imaju potrebu za velikom količinom štampanog materijala, a to su: državne ustanove, veća pravna lica, banke itd. Ova vrsta korisnika ne sme sebi da dozvoli zastoj u radu štampača, jer on automatski znači i zastoj u njihovom poslu. Ukoliko i Vi spadate u ovu vrstu korisnika, dogovorićemo redovno održavanje Vaših laserskih štampača.
  • povremeno održavanje laserskih štampača – Ova vrsta održavanja je karakteristična za pravna i fizička lica koja žele da ih štampači služe dugo i da rade kvalitetno. Stoga, oni se odlučuju za povremeno održavanje, koje podrazumeva čišćenje bar jednom godišnje. U slučaju da se prepoznajete u ovoj vrsti korisnika, za Vas je povremeno održavanje laserskih štampača.
  • servis laserskih štampača po potrebi – Osobe  koje u manjoj meri koriste svoj štampač, odlučuju se za ovu vrstu usluge. Ukoliko želite da Vaš štampač da svoj maksimum, a da što manje uložite u njega, opredelite se za servis laserskih štampača po potrebi.
  • servis laserskih štampača samo pri ozbiljnijim kvarovima – Ova vrsta korisnika čeka ozbiljniji kvar kako bi obavila servis svog laserskog štampača, jer ili ne žele o tome da razmišljaju ili jednostavno nemaju vremena za to. Ukoliko ne volite promene, verovatno ćete se odlučiti za ovu uslugu.

Bez obzira na grupu korisnika kojoj pripadate, serviseri zaposleni u servisu računara i štampača SAS-cs će rado i maksimalno profesionalno obaviti servis Vašeg laserskog štampača.


Servis računara SAS-CS logo

Firma od poverenja