Kontakt

Servis računara i štampača SAS-cs

Ulica: Kolo srpskih sestara 23, 21000 Novi Sad

021 47 40 756
060 50 70 717

Pozovite servis računara i štampača SAS-cs i pružite svom računaru maksimalno kvalitetnu uslugu. Kada jednom postanete korisnik usluga naših servisera nikada nećete poželeti da promenite servis.

Pošaljite nam e-mail:

  Vaše ime i funkcija (obavezno):

  Vaš Email (obavezno):

  Razlog kontakta ili poruka (obavezno):

  Servis računara i štampača SAS-cs Novi Sad,  je servis sa dobrim preporukama. Postoji više godina i slovi za kvalitetan servis. Uz uslugu servisa, možete dobiti i veliki broj saveta: kako da računar koristite shodno njegovim perfomansama, kako da ga pravilno čuvate i održavate itd.

  Održavanje je veoma bitno za elektronske uređaje, a posebno za računare i prateću računarsku opremu. Ukoliko se za to odlučite, servis računara i štampača SAS-cs će održavati Vaše računare. To je posebno preporučljivo za manje i veće firme u kojima postoji velik broj računara. Održavanje podrazumeva čišćenje, monitoring operativnog sistema i pratećih programa, održavanje računarskih periferija – štampača, skenera, monitora itd.

  Naši serviseri su visokostručni i sa ogromnim iskustvom, tako da Vam prepuštanje računara u naše ruke obezbeđuje miran san i mogućnost potpunog koncentrisanja na posao koji Vas čeka.

  Raspolažemo velikim brojem rezervnih delova, kako za nove, tako i za računare starijih generacija. Kod nas nema ograničenja. U našoj firmi se vrši popravka računara svih marki i modela.

  U servisu računara i štampača SAS-cs, Novi Sad, računare popravljamo u prostorijama koje su verifikovane ISO standardima, ali i sama procedura popravke je u skladu sa standardom ISO 9001. Servis računara bude obavljen u toku jednog radnog dana, a radi sigurnosti Vaših podataka, skladištimo ih i čuvamo, te nakon popravke ponovo vraćamo u računar.


  Servis računara SAS-CS logo

  Firma od poverenja