Umrežavanje računara

Umrežavanje računara
Prosto je nemoguće zamisliti kompaniju koja postoji u 21. veku, a koja ne koristi računare. Pogotovo ukoliko imate više zaposlenih, potrebno je da oni funkcionišu kao jedinstven sistem. Upravo iz tog razloga, potrebno ih je međusobno povezati. Za to se koristi umrežavanje računara.

Umrežavanje računara

Kako se Vaši zaposleni ne bi međusobno dovikivali i non stop usmeno dogovarali, slali mailom dokumenta koja su potrebna kolegama, pomerali osobu koja sedi za računarom za koji je zakačen štampač, rešenje je umrežavanje računara.

Umrežavanjem računara, Vi omogućavate svakom od zaposlenih da koristi štampač sa svog računara, da pristupi folderima u kojima se nalaze podaci koji su svima važni, da ih menjaju, dopunjuju, brišu itd. i da ostali pritom vide sve promene. Na taj način se olakšava komunikacija među zaposlenima, razmena informacija i potrebnih dokumenata itd.

Za umrežavanje računara može da se koristi wireless (bežična) mreža ili UTP mrežni kablovi.

Međutim, umrežavanje računara nije potreba samo i isključivo preduzeća. I privatni korisnici često imaju potrebu za njom. Na primer, imate dva računara i oba želite da koristite za surfovanje internetom. da međusobno razmenjujete slike, dokumenta, pristup štampaču itd.
Bez obzira da li ste privatno ili pravno lice, pozovite kompaniju SAS-cs ukoliko Vam je potrebno umrežavanje računara. Naši serviseri će to brzo, lako i sa zadovoljstvom obaviti za Vas.


Servis računara SAS-CS logo

Firma od poverenja